Uusia koruja on taas paljon, enkä viitsinyt edes kaikkia kuvailla. Kamerasta oli jonkin aikaa akut loppu, joten kuvailusta ei oikein mitään tullut. Tässä nyt uusimpia koruja! :)

Järjestetään myös pieni nimikilpailu: kaipaillaan koruille joiden kuvauksessa ei näy nimeä, kuvaavat nimet. Kieli on suomi, muuten ei väliä. Palkitsen juhannuksen jälkeen 3 nimiä ehdottanutta henkilöä koruilla. Laitathan siis sähköpostisi kommenttiin niin pystyn ottamaan yhteyttä!

Ja suurkiitos kaikille koruja ostaneille ja tilauskoruja pyytäneille :)

tämmöisen tein muutama ilta sitten :)

AFRIKAN SAFARI - pääsimpäs käyttämään mustia helmiä mitkä on ollut vaikeeta aikaisemmin laittaa mun tekemiin koruihin :) tällainen syntyi niistä

Tässä tuohon vihreään sarjaan vielä toinen, hieman hienompi rannekoru. Tästä sarjasta, näistä väreistä mä kyllä pidän :)

KEVÄTTUULI - rannekoru, joka syntyi kaverin toiveiden mukaan :)

Tässä tuohon edelliseen karhu-riipukselliseen AFRIKAN UNELMA - kaulakoruun vielä rannekoru :) Tässähän siis käytetty Carnelian Akaattia & helmiäislasihelmiä

lasihelmistä ja kivisiruhelmistä tehty rannekoru :)

YLIOPPILAS - Tässä on ensimmäinen tilaustyönä tehty korusarja lakkiaislahjaksi. :) Käytetty mustaa mattahelmeä, kerman - ja valkoisen värisiä helmiäislasihelmiä, sekä shampanjan väristä riipusta.